Vloerverwarming  •  CV Installatie  •  Zonnepanelen

Onze diensten

Montage van vloerverwarming, cv installaties en zonnepanelen

De diensten van Vloerverwarming Totaal Nederland

Uw specialist in warmte

Vloerverwarming Totaal Nederland B.V. verzorgt de installatie en onderhoud van zowel droogbouw als natbouw vloerverwarmingen, het plaatsen van CV installaties, het onderhoud van CV installaties en de montage van zonnepanelen voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland, België en Duitsland.

Vraag een gratis offerte aan

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Installatie van vloerverwarming

Een van onze specialisaties is het aanbrengen van alle soorten vloerverwarming. Er zijn verschillende systemen. Een natbouwsysteem zorgt voor de verwarming van de vloer met slangen waar warm water doorheen stroomt. Een droogbouwsysteem werkt op elektriciteit.

Tijdens de aanleg van een natbouwsysteem worden de slangen in het cement gefreesd. Door middel van het aanbrengen van een wapening wordt het krimpen en uitzetten van de buizen voorkomen.

Een droogbouwsysteem is zeer geschikt voor het aanbrengen onder een houten vloer. Onderdeel van de installatie is het aanbrengen van een isolatieplaat. De vloerverwarmingsbuizen worden met noppenplaten op hun plaats gehouden.

Bij een natbouwsysteem doet zich soms een situatie voor dat frezen voor het aanbrengen van de slangen niet mogelijk is. In dat geval worden de slangen gemonteerd op gegalvaniseerde staalmatten. Deze worden ook wel krimpnetten genoemd. Om te voorkomen dat de warmte in de ondervloer verdwijnt wordt reflectiefolie aangebracht. Tenslotte wordt de dekvloer aangebracht. Een natbouwsysteem wordt aangesloten op een bestaande CV installatie. Voor een geleidelijke afgifte van de warmte zijn er verschillen tussen vloerbedekkingen. Laat ons u adviseren over welke vloerbedekking het meeste rendement oplevert.

Een vloerverwarming kan gemonteerd worden als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming als het slechts om één of meerdere vertrekken gaat. Naar welke vloerverwarming uw voorkeur ook uitgaat, u kunt vertrouwen op onze expertise.

Installatie van vloerverwarming
Vloerverwarmngsbuizen

Installatie van centrale verwarmingen

Naast vloerverwarmingen realiseren wij ook centrale verwarmingsinstallaties bij nieuwbouw, verbouwingen en restauraties.

Wij plaatsen CV ketels van gerenommeerde merken en regelen deze af conform de fabrieksspecificaties. Hierdoor wordt het optimale rendement behaald. Ook kunnen wij voor u radiatoren plaatsen. Hetzij traditionele of de steeds meer in zwang rakende design radiatoren. Het is van belang dat de capaciteit van de radiatoren wordt afgestemd op de CV ketel. Ook hiervoor kunt u vertrouwen op ons inzicht. Om goed te blijven functioneren moet een CV ketel regelmatig onderhouden worden. Dit verzorgen wij graag voor u zodat de ketel betrouwbaar blijft.

CV verwarming

Montage van zonnepanelen

Fossiele grondstoffen zijn niet onuitputtelijk. De zon is een voortdurende bron van energie die het hele jaar in objecten kan verlichten.

Door het plaatsen van zonnepanelen kunt u niet alleen besparen op uw energierekening maar ook draagt u bij aan een beter milieu. Op termijn zult u de investering zeker terugverdienen.

Bovenstaand vindt u een opsomming van onze diensten. Wij hebben voldoende capaciteit voor grote projecten. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een bedrijf dat kwaliteit en service als vanzelfsprekendheid beschouwt. U hoeft ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren.

Neem contact op voor meer informatie

Onze werkwijze is vooruitstrevend en enthousiast. Hierdoor kunnen wij elk project in snel tempo volbrengen. Voor een snelle voortgang werken wij ook op zaterdag.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0646878926. Mailen kan via e-mailadres info@vtnederland.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en geven advies over al uw mogelijkheden bij Vloerverwarming Totaal Nederland!

Bent u op zoek naar een vakman met veel ervaring?

Wij leveren de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Vloerverwarming Totaal Nederland B.V.

De specialist in vloerverwarming in heel Nederland, België en Duitsland!

Contactgegevens

 •  

  Dieselstraat 1E

  6716 BC Ede

 •  

  Telefoonnummer

  0646878926

 • Onze diensten

  U kunt bij ons terecht voor installatie en onderhoud aan vloerverwarming, cv of zonnepanelen.